Beterschap teksten

Info over beterschap teksten

Tekst ziekte kaartje

Ligt er een familielid of goede vriend(in) in het ziekenhuis?

Dan moet je natuurlijk op bezoek gaan. Dan wil je uiteraard je beste wensen overbrengen door een bos bloemen met een kaartje eraan of een ander cadeautje met een kaart erbij. Een kaart is erg leuk om te krijgen omdat de patiënt al die kaarten op het prikbord kan hangen en er zo elke dag van kan genieten en kracht putten uit al die positieve aandacht. De tekst ziekte kaartje is daarom erg belangrijk.

Door een goede tekst ziekte kaartje erop te schrijven, kun je echt een bijdrage leveren aan het gevecht dat de zieke moet leveren!

Tekst ziekte kaartje

Tekst ziekte kaartje

Het is helemaal niet moeilijk om een ‘goede daad’ te doen en een zieke te steunen tijdens het proces van genezing. Weet je nou niet zo goed wat je schrijven moet, dan kun je je licht eens opsteken op internet. Je zult versteld staan van hoeveel websites er zijn waar je een goede tekst ziekte kaartje kunt vinden. Een grappige tekst die de zieke doet lachen of een paar hartverwarmende regels waardoor de patiënt echt voelt dat je met hem of haar meeleeft, wat volgens blogger Joop van Putten écht kan helpen in het herstelproces!

Dus waar wacht je nog op? Zoek een mooie kaart en schrijf een prachtige tekst.